Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Gulsparven 1 - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Gulsparven 1 - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Seniorgården – Möjligheternas boende

Välkommen till Seniorgården. Inom Seniorgården har vi drygt tjugofem års erfarenhet av att utveckla seniorbostäder. Genomtänka bostäder med utgångspunkt i vårt eget seniorprogram. Välplanerade, tillgängliga lägenheter med en mängd smarta detaljer som ger ditt nya hem långsiktiga mervärden. Seniorgårdens hus har byggts av JM. 

Gemensamma utrymmen

Vår erfarenhet är att social gemenskap mellan människor bidrar till att det är tryggt och trivsamt att bo i våra föreningar. För att underlätta evenemang, besök och möten i huset har du och dina grannar tillgång till både gemensamhetslokal och gästrum. Vi har goda exempel från många aktiva föreningar runt om i landet. Läs mer på seniorgarden.se under fliken ”Inflyttat och klart”. Inspiration och tips för din egen förening hittar du i pärmen ”Tips och råd för trygghet och gemenskap i föreningen”. Pärmen finns i gemensamhetslokalen eller hos styrelsen.

Seniorgårdens Boförmåner

Som boende har du tillgång till Boförmåner. Frivilliga tjänster som du väljer om du vill köpa till. Från städhjälp och fönsterputs till hantverkshjälp och resor. Aktuellt tjänsteutbud med priser hittar du i din bopärm och på Seniorgårdens hemsida.

Vill du ha tidningen SeniorBonytt och löpande information framöver, måste du aktivera din adress hos oss. Du gör det enkelt på www.seniorgarden.se, via kundtjänst eller genom att skicka in vykortet som finns i bopärmen.

Hör gärna av dig till oss om du undrar över något, tel: 020-120 00 22 eller e-post: info@seniorgarden.se .

Brf Gulsparven 1 
brfgulsparven1.se
Föreningens mailadress är brfgulsparven1@gmail.com